Plinth To Paramount English (Vol.1 PDF) Download Pdf

0

Plinth To Paramount English (Vol.1 PDF)

 

Today, we are sharing a  Plinth To Paramount English (Vol.1 PDF)  . This Plinth To Paramount English (Vol.1 PDF) is very useful for the upcoming competitive exams like SSC CGL, BANK, RAILWAYS,  RRB NTPC, LIC AAO, and many other exams. Plinth To Paramount English are very important for any competitive exam and this Plinth To Paramount English PDF Download very useful for it. this FREE PDF will be very helpful for your  examination.MyNotesAdda.com is an online Educational Platform, where you can download free PDF for UPSC, SSC CGL, BANK, RAILWAYS,  RRB NTPC, LIC AAO, and many other exams.

 

 

Our  Plinth To Paramount English (Vol.1 PDF)  is very Simple and Easy. We also Cover Basic Topics like Maths, Geography, History, Polity, etc and study materials including previous Year Question Papers, Current Affairs, Important Formulas, etc for upcoming Banking, UPSC, SSC CGL Exams. Our PDF will help you to upgrade your marks in any competitive exam.

Topics Includes In English Grammar Notes PDF

  • Verb
  • Tense
  • Passive voice
  • Narration
  • Question Tag
  • Subject verb Agreement
  • Condition sentence
  • Noun – Pronoun
  • Adjective
  • Conjunction
  • Article
  • Preposition
  • Adverb
  • Word often confused and misused
  • Vocabularies
  • Synonyms Practice set
  • Antonyms practice set
  • One world Substitution
  • One world Substitution practice set




DOWNLOAD MORE PDF

Maths Notes CLICK HERE
English Notes CLICK HERE
Reasoning Notes CLICK HERE
Indian Polity Notes CLICK HERE
General Knowledge CLICK HERE
General Science Notes
CLICK HERE

Plinth To Paramount English (Vol.1 PDF) QUIZ


Directions ( Q. No. 1-5 ) : In questions , sentences are given with blanks to be filled in with an appropriate word (s). Four alternatives are suggested for each question. Choose the correct alternatives out of the four :

1)The Chairman is ill and we’ll have to ……. the meeting for a few days.

a) put on

b) put of

c) put away

d) put off

Answer:(D) put off/bg_collapse]


2) The cat and the dog have a ……. enemy in the rat.

a)same

b) common

c) mutual

d) similar

Answer:(b)common

3) He told me that he …….. watching the movie.

a) is finished

b) was finished

c) had finished

d) not finished

Answer:(c) had finished/bg_collapse]

4) He is very good …….. making stories.

a) in

b) about

c) at

d) for

View Answer
Answer:(c) at

5) I do my work …….. carefully to make mistakes.

a) so

b) very

c) too

d) more

View Answer
Answer:(c)too

Directions ( Q. Nos. 6-10 ) :In questions choose the word opposite in meaning to the given word :

6) Plausible

a) inplausible

b) unplausible

c) implausible

d) displausible

View Answer
Answer:(c)implausible

7) Frailty

a) energy

b) intensity

c) vehemence

d) strength

View Answer
Answer:(d) strength

8) Genial

a) stupid

b) stingy

c) boorish

d) unkind

View Answer
Answer:(c)boorish

9) Prevent

a) protect

b) block

c) hinder

d) induce

View Answer
Answer:(d)induce

10) Demolish

a) shift

b) build

c) repeat

d) hide

Answer:(b)build
Topic name:-Plinth To Paramount English (Vol.1 PDF)
Number of Pages:- 424





Click here to download:-Plinth To Paramount English (Vol.1 PDF)

GK Notes PDF

General Science Notes PDF

Math Notes PDF

English Notes PDF 

This post is dedicated to downloading our WEBSITE  Gktrick.in for free PDFs, which are the latest exam pattern-based pdfs for RRB JE, SSC CGL, SSC CHSL, RRB NTPC, etc. it helps in performing your all-rounder performance in the exam. Thank You

Here you can also check and follow our Facebook Page (pdf exam) and our Facebook Group. Please share, comment, and like Our posts on Facebook! Thanks to Visit our Website and keep Follow our Site to know our New Updates which are Useful for Your future Competitive Exams.

Please Support us By Joining the Below Groups And Like Our Pages We Will be very thankful to you.

Facebook Page: https://www.facebook.com/PDFexamcom-2295063970774407/

Tags :-plinth to paramount vol 1 pdf in english version,plinth to paramount vol 1 and 2 pdf,neetu singh english book volume 1 pdf english version,plinth to paramount vol 1 in english medium,plinth to paramount vol 1 pdf in hindi,plinth to paramount pdf google drive,plinth to paramount vol 3 pdf download,plinth to paramount english version

Leave A Reply

Your email address will not be published.